HomeFAQ

FAQ

Productes

Els medicaments de la llista són píndoles de marca?

Tots els medicaments que es poden veure a les nostres llistes de productes són genèrics.

Què significa el terme “genèric”? Els medicaments genèrics produeixen el mateix efecte que els medicaments de marca?

La diferència entre un medicament de marca i un medicament genèric rau en el nom, la forma, el color i el preu. Un medicament genèric se sol anomenar pel nom de l’ingredient actiu mentre un fabricant utilitza un nom de marca. No obstant això, un fabricant no pot tenir una patent per a un determinat agent químic, per això els fabricants de medicaments genèrics poden produir legalment els anomenats “genèrics”. Són químicament iguals i, atès que el principi actiu és idèntic, tenen el mateix efecte mèdic. Així, comprant un medicament genèric es paga menys, però s’obté el mateix resultat. Però hem d’esmentar que només quan seguiu totes les instruccions del vostre proveïdor d’atenció mèdica obtindreu l’efecte previst.

Per què els medicaments genèrics són tan econòmics?

A diferència dels medicaments genèrics, una gran part dels costos que incorren els fabricants originals de medicaments de marca es destinen a la investigació i el desenvolupament i la publicitat. La despesa d’obtenir l’aprovació de la FDA només als Estats Units és enorme. Els fabricants de medicaments genèrics no han d’absorbir ni recuperar aquests costos.

Les vostres pastilles no semblen els medicaments de marca. Les pastilles que he rebut tenen un nom diferent imprès. Per què?

Els noms i l’aspecte (forma i color) dels medicaments poden ser i són sempre patentats i s’han de tractar com a propietat intel·lectual. Així, utilitzant el nom i la forma de les píndoles de la marca, s’acusarà un fabricant que produeixi medicaments genèrics de la infracció dels drets d’autor. Per això, les píndoles genèriques tenen un aspecte diferent, tenen un color diferent i tenen una forma diferent si es comparen amb una píndola de marca.

Com puc estar segur de la qualitat de les pastilles que oferiu?

L’alta qualitat dels medicaments que oferim és el tema principal de la nostra preocupació. Com més bona sigui la qualitat dels productes, més clients tindrem. Per tant, som molt atents i selectius en l’elecció del proveïdor, la qualitat dels productes es comprova a fons i la documentació es comprova de prop. Els medicaments són fabricats a l’Índia per una empresa amb l’autorització de l’estat indi i aprovada per la FDA.

Quina és la vida útil de les pastilles?

La data de caducitat s’esmenta a cada blíster. La vida útil és de 2 anys a partir de la data de fabricació i diferiria d’un lot a un altre, segons el moment en què es van fabricar.

Com fer una comanda

Hauria de rebre una recepta per demanar-la?

Alguns productes disponibles a la nostra farmàcia requereixen una recepta vàlida. Si la legislació del vostre país o territori requereix que obtingueu recepta mèdica per a qualsevol dels productes que teniu previst adquirir, el nostre representant d’atenció al client us demanarà que l’enviï després de completar la comanda.

Què he de fer per demanar-li a vostè?

NOTA: Només acceptem les comandes realitzades al lloc web. No acceptem comandes per telèfon ni per correu electrònic.

Si voleu demanar-nos un producte, heu de fer el següent:

  • Trieu el producte que vulgueu comprar fent clic al botó “Compra ara”.
  • Trieu la quantitat de producte que vulgueu comprar.
  • Feu clic a “Comanda”.
  • Empleneu la informació de comanda necessària.
  • Comproveu tots els camps, la quantitat de producte i premeu el botó “Enviar transacció”.

Quins mètodes de pagament teniu?

  • Pagament mitjançant targetes de crèdit i bitcoins.

Enviament

Quins paquets utilitzeu? Hauré de firmar l’enviament?

La vostra privadesa és molt important per a nosaltres. La vostra comanda s’enviarà en un sobre discret que es deixarà a la vostra bústia de correu. No haurà de signar-ho en cas que la comanda s’enviï per correu estàndard.

La meva comanda s’enviarà el mateix dia que compro?

Els productes que venem estan en estoc per a un lliurament immediat. Tot i això, primer hem de comprovar la vostra comanda per assegurar-nos que la informació d’enviament és correcta, després d’embalar el producte que heu demanat i només després s’envia. Aquests procediments triguen uns 1-2 dies.

Quins són els mètodes d’enviament? Quan puc esperar el lliurament?

Actualment oferim dos mètodes d’enviament:

  1. Enviamentexprésinternacional: els paquets enviats per aquest servei postal es poden fer un seguiment mitjançant el número de seguiment subministrat després d’enviar la comanda.Tingueu en compte, que en alguns casos ens reservem el dret d’enviar la vostra comanda sense un número de seguiment, però amb el mateix termini de lliurament que en cas de correu exprés.Això es fa sobretot en els casos en què hem d’assegurar l’enviament amb èxit als països europeus i al Canadà.
  2. Correu aeri internacional estàndard: els paquets enviats per aquest servei postal NO es poden fer un seguiment.
Opció d’enviamentTarifes$LliuramentSeguiment
Enviament exprés internacional30$5-9 dies laborals DESPRÉS DE L’ENVIAMENTYes
Correu aeri internacional estàndard10$10-21 DESPRÉS DE L’ENVIAMENTNo

* No podrem enviar la vostra comanda mitjançant l’enviament exprés internacional, si especifiqueu una adreça de reenviament de correu (per exemple, bústia postal, lliurament general, Poste restante, UPS store, APO / FPO), hotel o centre educatiu a la vostra adreça d’enviament o si ens doneu un número de telèfon incorrecte.

Tingueu en compte! Quan feu una comanda d’alguns productes de marca, és possible que el servei de correu aeri estàndard no estigui disponible com a mètode d’enviament. La comanda es lliurarà mitjançant l’enviament exprés internacional.

A més, no ens farem responsables dels retards en els lliuraments a causa de les interrupcions del correu durant la celebració de Nadal i Any Nou, desastres naturals, vagues i altres esdeveniments que interrompin el procés de correu fora del nostre control.

Es pot retardar la meva comanda a la duana?

Si això passa, se us informarà. Demanen al destinatari que vingui i doni permís per examinar el paquet. Després hauríeu de rebre els vostres productes. Si teniu problemes per obtenir la vostra comanda, feu-nos-ho saber i intentarem resoldre-ho.

Què passa si el paquet està danyat o hi falta alguna cosa?

En aquest cas, haureu de posar-vos en contacte amb el nostre equip d’assistència i notificar-los el problema. Reenviarem el paquet o us tornarem el pagament.

Tingueu en compte que, si la vostra comanda consta de 90 pastilles o més, la comanda s’enviarà en diversos paquets.

Quant hauré de pagar si reenvieu el producte?

Reenviarem el producte de forma gratuïta.