HomeLes nostres polítiques

Les nostres polítiques

Política d’enviament

Els medicaments que oferim es fabriquen i s’envien des de l’Índia. Normalment, els enviaments s’entreguen en un termini de 10 a 21 dies, però en alguns casos pot haver-hi un retard de 10 dies més. En cas de no lliurament fora del termini límit, posa’t en contacte amb nosaltres per informar-nos de l’assumpte. Farem tot el possible per oferir-vos la solució que satisfaci plenament els vostres interessos.

Política de cancel·lació de comandes

Tingueu en compte que acceptem les cancel·lacions de la comanda només dins de les 24 hores posteriors a l’enviament. Si voleu cancel·lar la comanda, has de posar-te en contacte amb el nostre equip d’assistència per telèfon o per correu electrònic i comunicar-los la vostra decisió. En cas que us poseu en contacte amb nosaltres després de 24 hores, no es processarà la cancel·lació de la comanda.

Assegureu-vos d’inserir una adreça d’enviament vàlida al formulari de comanda. Qualsevol error pot provocar el no lliurament dels productes ordenats. Si heu notat que les notes d’adreça s’han especificat incorrectament, has de posar-te en contacte amb nosaltres tan aviat com pugueu per informar-vos de l’assumpte.

Política de devolucions

Els medicaments que oferim són equivalents genèrics als seus homòlegs de marca. Garantim que són iguals químicament i que tenen el mateix efecte mèdic.

Si no esteu satisfet amb l’efecte que produeixen els nostres medicaments, poseu-vos en contacte amb nosaltres per informar-nos del problema. I li farem un reembossament.

Abans de contactar amb nosaltres, assegureu-vos que preneu la dosi adequada dels productes i seguiu les instruccions d’ús. Tingueu en compte que els aliments grassos i l’alcohol que es prenen abans de la pestanya poden reduir els efectes.

En cas que el producte no s’entregui fins a la data límit (l’entrega dura de 10 a 21 dies, pot haver-hi un retard addicional de 10 dies per a la comprovació de duanes), podeu contactar amb el nostre equip d’assistència per obtenir un reembossament. El vostre pagament es reemborsarà íntegrament a la vostra targeta de crèdit.

El procediment de devolució sol trigar entre 5 i 7 dies hàbils, després d’aquest període, el reembossament es reflectirà a l’extracte de la vostra targeta de crèdit.

Política de privacitat

Entenem que la privacitat de tota la informació que proporcioneu és de gran importància. Aquesta informació no es comparteix mai amb altres empreses o proveïdors de serveis externs.

Totes les transaccions de la nostra pàgina de pagament són 100% segures. Protegim la seguretat de la vostra informació a través del programari “Secure Sockets Layer” (SSL) de 256 bits, que xifra tota la informació. A més, els nostres servidors de facturació estan certificats per agències independents i de confiança que garanteixen que mantenim la vostra informació segura i privada.

Només els darrers 4 dígits de la vostra targeta de crèdit es reflecteixen a la nostra base de dades, de manera que fins i tot els nostres operadors d’atenció al client no tenen accés a la informació de la targeta de crèdit.

Exempció de responsabilitat

La nostra empresa no es fa responsable i declina expressament qualsevol responsabilitat per qualsevol retard en el lliurament que no excedeixi els 10 dies posteriors a la data d’entrega prevista especificada.10 (deu) dies després de la data de lliurament estimada especificada, o el següent dia hàbil, en cas de festiu local, es considera un termini.

La nostra empresa no es fa responsable del lliurament fallit en cas que el Client especifiqui una adreça insuficient, una adreça incorrecta o una adreça que no condueixi a un lliurament satisfactori de cap altra manera.

La nostra empresa no es fa responsable del lliurament fallit en cas que el Client no reclamés el paquet, el rebutgés o impedís l’enviament amb èxit d’una altra manera. Tots els reenviaments en aquests casos només es fan a través del correu regular internacional.

La nostra empresa no es fa responsable i declina expressament qualsevol responsabilitat derivada del lliurament de qualsevol producte genèric que no compleixi les expectatives del client per criteris com: color, forma i mida de la píndola, presència de qualsevol marcatge imprès o marcaa la píndola, amb un nom comercial, o fabricat per un fabricant diferent del que s’espera que obtingui el client.

Per a qualsevol producte genèric, tota la informació del producte presentada al lloc web, com ara, entre d’altres, les miniatures, les imatges dels productes, els noms dels fabricants i els noms comercials, només hi és a efectes informatius.

La nostra empresa no es fa responsable i declina expressament tota responsabilitat per falta d’eficiència del producte rebut en cas que el producte es comprés per a un ús fora de l’etiqueta.

En fer una comanda a la nostra empresa, confirmeu que heu llegit, entès i acordat amb aquesta exempció de responsabilitat.Qualsevol acció que es faci per reclamar el reembossament per qualsevol dels motius indicats anteriorment es considerarà una acció fraudulenta i pot comportar accions legals i prohibir-les al nostre sistema.